thread

Wolfmame+ Windows Link

User Tag List

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 14 of 14
  1. clean machine

    01-30-2004, 01:27 PM
    #11
    I copied my mame files to a clean machine and it works again. For my old machine, I tried wiping out the register but still no luck. I finally broke down and built my own GUI for DECA using mamep.
  2. 02-06-2004, 06:13 PM
    #12
    I'm getting an invalid page fault in kernel32.dll when I launch spectar in wolfmame, and I'm then back at the wolfmame gui. Is there a problem with win98 se that would prevent wolfmame from running? Anyone else have this problem?

    I can play spectar in mame 35 tg3, but that's not the accepted version of mame for the current contests, so I guess all I can do is practice...
  3. 02-08-2004, 04:22 PM
    #13
    Quote Originally Posted by mentalenforcer
    I'm getting an invalid page fault in kernel32.dll when I launch spectar in wolfmame, and I'm then back at the wolfmame gui. Is there a problem with win98 se that would prevent wolfmame from running? Anyone else have this problem?
    For a while I had problems running WolfMAME for the first time after a boot with invalid instructions being executed. It's not a direct relation to your own problem, but a re-install of DirectX prevented the problem I had occuring.

    Are you on my radar?
    I'd rather be last on every game than throw my time away chasing only one score.
  4. 07-15-2004, 09:43 AM
    #14
    I think I found the reason for this problem: I had a, for lack of a better term, "long-winded" file path to the MAME32.EXE. After I moved the MAME32 folder to the C:\ path, it works. Must not be able to handle longer path names.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Join us