thread

uploading any media to TG doesn't work

User Tag List

Results 1 to 9 of 9
  1. VERIFIED Senior Member Credibility: 3,991
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Denmark
    Posts
    986
    Thanks (Received)
    510
    Likes (Received)
    1067
    Blog Entries
    211
    Live Streaming Channel(s)
    View Channel: spectredk
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    64 Thread(s)
    Follows
    44
    Following
    6

    uploading any media to TG doesn't work

    I tried uploading a picture to a score track and it doesn't work. I click the "add picture" and choose a picture on my PC but nothing happens.

    Today I tried to submit a score and wanted to add a picture to the description box. I see it upload o 100% in the status bar but then get the message that it failed.

    My Video for my submission is 750'ish MB and sits at 0% Video is recorded with Open Broadcast Software encoded with x264, like all my other submissions.

    I'm using a windows 10 PC with the newest Google Chrome browser and add blocker turned off.

    Cleared the browser cache too.

    Uploading to a wallpost works just fine?

    Help!
    Last edited by spectre; 05-21-2017 at 02:26 AM.
    [Twitch: spectredk],[Youtube: spring79],[Twitter: @Sp3c7r3DK]
    aka Jacob Spring and Twin Galaxies Arcade World Record holder on Metal Slug Supervehicle-001
  2. VERIFIED Senior Member Credibility: 3,991
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Denmark
    Posts
    986
    Thanks (Received)
    510
    Likes (Received)
    1067
    Blog Entries
    211
    Live Streaming Channel(s)
    View Channel: spectredk
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    64 Thread(s)
    Follows
    44
    Following
    6
    tried Internet Explorer and that didn't work either
    @TWIN GALAXIES
    [Twitch: spectredk],[Youtube: spring79],[Twitter: @Sp3c7r3DK]
    aka Jacob Spring and Twin Galaxies Arcade World Record holder on Metal Slug Supervehicle-001
  3. VERIFIED Senior Member Credibility: 3,991
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Denmark
    Posts
    986
    Thanks (Received)
    510
    Likes (Received)
    1067
    Blog Entries
    211
    Live Streaming Channel(s)
    View Channel: spectredk
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    64 Thread(s)
    Follows
    44
    Following
    6
    This problem is only on the submission page. I can upload pictures fine everywhere else but on the submission page I get an error and when uploading a video (773mb) it stays at 0% even though I left it for over an hour.

    Video format is .flv

    Here's the error I get when trying to attach a picture
    Name:  error.jpg
Views: 44
Size:  40.3 KB
    Last edited by spectre; 05-21-2017 at 11:39 AM.
    [Twitch: spectredk],[Youtube: spring79],[Twitter: @Sp3c7r3DK]
    aka Jacob Spring and Twin Galaxies Arcade World Record holder on Metal Slug Supervehicle-001
  4. VERIFIED Senior Member Credibility: 3,991
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Denmark
    Posts
    986
    Thanks (Received)
    510
    Likes (Received)
    1067
    Blog Entries
    211
    Live Streaming Channel(s)
    View Channel: spectredk
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    64 Thread(s)
    Follows
    44
    Following
    6
    Same sh!t different day. I'd prefer to upload my video directly to Twin Galaxies but it looks like I will have to upload it to YouTube.
    [Twitch: spectredk],[Youtube: spring79],[Twitter: @Sp3c7r3DK]
    aka Jacob Spring and Twin Galaxies Arcade World Record holder on Metal Slug Supervehicle-001
  5. VERIFIED CUSTODIAN Credibility: 10,500
    Join Date
    May 2014
    Location
    United States
    Posts
    555
    Thanks (Received)
    469
    Likes (Received)
    306
    Blog Entries
    26
    Live Streaming Channel(s)
    View Channel: 123
    Mentioned
    225 Post(s)
    Tagged
    38 Thread(s)
    Follows
    35
    Following
    29
    Hi Spectre

    I can help you with the issues you are facing . Can you do one of the following

    1) Make a video of the problem and send it to franny@twingalaxies.com

    2) If you can download teamviewer then i can help you by accessing your computer in your presence

    Regards
    Twingalaxies Staff


    Quote Originally Posted by spectre View Post
    Same sh!t different day. I'd prefer to upload my video directly to Twin Galaxies but it looks like I will have to upload it to YouTube.
  6. VERIFIED Senior Member Credibility: 3,991
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Denmark
    Posts
    986
    Thanks (Received)
    510
    Likes (Received)
    1067
    Blog Entries
    211
    Live Streaming Channel(s)
    View Channel: spectredk
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    64 Thread(s)
    Follows
    44
    Following
    6
    I can do the first one. I noticed the problem is also there in submission review threads. I tried to add a picture in a reply to my own submission and got the same error.

    I have no more submissions to post right now but I can make a video of the error I get when trying to add a picture to a submission thread and also show that nothing happens when I try to add pictures to the score database.
    [Twitch: spectredk],[Youtube: spring79],[Twitter: @Sp3c7r3DK]
    aka Jacob Spring and Twin Galaxies Arcade World Record holder on Metal Slug Supervehicle-001
  7. VERIFIED Senior Member Credibility: 3,991
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Denmark
    Posts
    986
    Thanks (Received)
    510
    Likes (Received)
    1067
    Blog Entries
    211
    Live Streaming Channel(s)
    View Channel: spectredk
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    64 Thread(s)
    Follows
    44
    Following
    6
    Created a video. Sorry about the zoom, don't know why it did that, but you're able to see what you need to see

    http://www.youtube.com/watch?v=r71yFv3h__4
  8. VERIFIED CUSTODIAN Credibility: 10,500
    Join Date
    May 2014
    Location
    United States
    Posts
    555
    Thanks (Received)
    469
    Likes (Received)
    306
    Blog Entries
    26
    Live Streaming Channel(s)
    View Channel: 123
    Mentioned
    225 Post(s)
    Tagged
    38 Thread(s)
    Follows
    35
    Following
    29
    HI Spectre

    Thanks so much for taking the time to create a video. In order to clear your cache you need to follow the steps as shown in the screenshots below

    Name:  Screen Shot 2017-05-24 at 11.01.13 PM.jpg
Views: 32
Size:  53.1 KB


    Clearing cache will resoName:  Screen Shot 2017-05-24 at 11.01.18 PM.jpg
Views: 24
Size:  60.7 KB


    Clearing cache will resolve your problem of not being able to upload images using the editor

    2) As far as uploading images to tracks is concerned , the images uploaded by users are sent to admin for approval . You will nto be able to see the image unless admin approves it . I understand that this message is not displayed after upload . I will modify the code to reflect that

    3) the submission videos will not start uploading unless you click on "Submit " button . Please try that

    Regards
    Twingalaxies Staff
    Attached Images Attached Images  
  9. VERIFIED Senior Member Credibility: 3,991
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Denmark
    Posts
    986
    Thanks (Received)
    510
    Likes (Received)
    1067
    Blog Entries
    211
    Live Streaming Channel(s)
    View Channel: spectredk
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    64 Thread(s)
    Follows
    44
    Following
    6
    After a small session with @admin staff we concluded that the pictures I was trying to attach was exceeding the max limit of 2mb. The error message just said that it failed to upload instead of max limit exceeded.

    Regarding the video upload for submissions, I found that it wont start uploading till you perss Submit and committing to your submission.
Join us