Arcade - Fast and Furious Super Cars / Super Cars - Fastest Time to Complete 9 Hard Tracks - 14:34.0 - Juan Torres

Is this Performance Claim Valid?

    This poll is closed
This poll is closed
  1. Arcade - Fast and Furious Super Cars / Super Cars - Fastest Time to Complete 9 Hard Tracks - 14:34.0 - Juan Torres

    07-23-2021, 08:32 PM
    vzaar-player


    Fastest Time to Complete 9 Hard Tracks
    Track
    https://www.twingalaxies.com/scores.php?scores=238823
    Rank

    Rules
    TRACK RULES1. The 9 HardTracks have to be completed in order from:1st Central Park 2nd Detroit 3rd Takayama 4th Nagano 5th San Francisco 6th Hollywood 7th SF Tour 8th Chinatown EX 9th Mulholland DR2. The final Hard track race times are calculated by adding all 9 races together. Only Minutes & Seconds are added together. Milliseconds are not.3. 1 player only, modifications, transmissions,difficulty, 4 turbo boost 1 at the start, 3 in reserve are allowed. Normal short cuts are ok.4. Start Time can be 80 seconds or less & Check Point Bonus Time can be 30 seconds or less. They can be verified & seen at the start & during the race. These 2 game settings are the only ones you can see in the race.5. The player must show enough of the arcade game cabinet to confirm that the correct peripherals like a steering wheel, pedal, and gear stick are being used. Game settings are not required to be seen.6. Glitches, car simulators, use of PC home version, emulators, wall-riding, cheat codes, clipping of the track, illegal short-cuts, or hacking of the original game programming is prohibited.7. Conversion kits are allowed but must be in an arcade game cabinet.
    Submission Message
    Start :28
    Final 25:30
    You physically Add all 9 race track times.
    1. Central Park 1:35:39 at 3:02 start .28
    2. Detroit 1:24.52 at 5:45 start 3:35
    3. Takayama 1:48.44 at 8:43 start 6:09
    4. Nagano 1:45.43 at 11:35 start 9:04
    5. San Francisco 1:43.86 start 12:00
    6. Hollywood 1:33.09 start 15:02
    7. S. F. Your 1:28.64 at 20:02 start 17:45
    8. Chinatown EX 1:31.62 start 20:15
    9. Mulholland Dr 1:47.98 start 22:50
    9 X 1 minute = 9 minutes
    35 + 24 = 59 seconds 1 & 2
    48 + 45 = 93 seconds 3 & 4
    43 + 33 = 76 seconds 5 & 6
    28 + 31 + 47 = 106 seconds 7 & 8 & 9
    59 + 93 = 152 seconds 1,2,3,4
    76 + 106 = 182 seconds 5,6,7,8 & 9
    152 + 182 = 334 seconds
    60 seconds = 1 minute
    334 seconds divided by 60 seconds = 5 minutes with 34 seconds leftover
    5 minutes + 9 minutes = 14 minutes
    34 seconds or 14:34













    Thanks Almighty Dreadlock thanked this post
    Likes RedDawn liked this post
  2. 07-24-2021, 06:22 AM
    Start :28
    Final 25:30
    You physically Add all 9 race track times.


    1. Central Park 1:35:39 Final at 3:02 Start .28
    Click image for larger version. 

Name:	image.png 
Views:	33 
Size:	162.1 KB 
ID:	129690
    2. Detroit 1:24.52 Final at 5:45 Start 3:35
    Click image for larger version. 

Name:	image.png 
Views:	33 
Size:	65.8 KB 
ID:	129691
    3. Takayama 1:48.44 Final at 8:43 Start 6:09
    Click image for larger version. 

Name:	image.png 
Views:	33 
Size:	88.2 KB 
ID:	129692
    4. Nagano 1:45.43 Final at 11:35 Start 9:04
    Click image for larger version. 

Name:	image.png 
Views:	33 
Size:	58.2 KB 
ID:	129693
    5. San Francisco 1:43.86 Final at 14:49 Start 12:00
    Click image for larger version. 

Name:	image.png 
Views:	33 
Size:	50.4 KB 
ID:	129694
    6. Hollywood 1:33.09 Final at 17:28 Start 15:02
    Click image for larger version. 

Name:	image.png 
Views:	33 
Size:	48.8 KB 
ID:	129695
    7. S. F. Your 1:28.64 Final at 20:02 Start 17:45
    Click image for larger version. 

Name:	image.png 
Views:	34 
Size:	61.3 KB 
ID:	129696
    8. Chinatown EX 1:31.62 Final at 22:40 Start 20:15
    Click image for larger version. 

Name:	image.png 
Views:	33 
Size:	53.6 KB 
ID:	129697
    9. Mulholland Dr 1:47.98 Final at Start 22:50
    Click image for larger version. 

Name:	image.png 
Views:	34 
Size:	55.1 KB 
ID:	129698


    9 X 1 minute = 9 minutes


    35 + 24 = 59 seconds 1 & 2
    48 + 45 = 93 seconds 3 & 4
    43 + 33 = 76 seconds 5 & 6
    28 + 31 + 47 = 106 seconds 7 & 8 & 9
    59 + 93 = 152 seconds 1,2,3,4
    76 + 106 = 182 seconds 5,6,7,8 & 9
    152 + 182 = 334 seconds
    60 seconds = 1 minute
    334 seconds divided by 60 seconds = 5 minutes with 34 seconds leftover
    5 minutes + 9 minutes = 14 minutes
    34 seconds or 14:34
    JJTJohnnyLightning World #1 Racer on Arcade Game Fast & Furious Super Cars 1,872 Match Wins 52Cities
    Thanks Lovernotafighter thanked this post
  3. 07-24-2021, 06:23 AM
    A Twin Galaxies world record. Everything is all good a ok.
    JJTJohnnyLightning World #1 Racer on Arcade Game Fast & Furious Super Cars 1,872 Match Wins 52Cities
    Thanks Lovernotafighter thanked this post
    Likes Lovernotafighter, KLEINSTEIN liked this post
  4. 07-27-2021, 11:14 AM
    Needing more votes
    JJTJohnnyLightning World #1 Racer on Arcade Game Fast & Furious Super Cars 1,872 Match Wins 52Cities
  5. 07-27-2021, 06:45 PM
    Another Math adding mistake
    Twin Galaxies members vote No Reject Final race time for 9 Hard track should be 14:30.00 not 14:34.00

    Twin Galaxies rule 2
    2. The final Hard track race times are calculated by adding all 9 races together. Only Minutes & Seconds are added together. Milliseconds are not.
    1. Central Park 1:35
    2. Detroit 1:24
    3. Takayama 1:48
    4. Nagano 1:45
    5. San Francisco 1:43
    6. Hollywood 1:33
    7. S. F Tour 1:28
    8. Chinatown Ex 1:31
    9. Mulholland Dr 1:47

    9 race tracks X 1 minute = 9 minutes

    Total seconds
    35 + 24 + 48 = 107 seconds
    45 + 43 + 33 = 121 seconds
    28 + 31 + 47 = 106 seconds +
    334 seconds
    60 seconds = 1 minute
    330 divided by 60 = 5 minutes with 30 seconds leftover
    330
    -300
    30 seconds

    9 minutes + 5 minutes = 14 minutes with 30 seconds leftover
    Final race time for 9 Hard tracks = 14:30.00



    1. Central Park 1:35:39 Final at 3:02 Start .28
    Name: image.png
    Views: 21
    Size: 162.1 KB
    2. Detroit 1:24.52 Final at 5:45 Start 3:35
    Name: image.png
    Views: 21
    Size: 65.8 KB
    3. Takayama 1:48.44 Final at 8:43 Start 6:09
    Name: image.png
    Views: 21
    Size: 88.2 KB
    4. Nagano 1:45.43 Final at 11:35 Start 9:04
    Name: image.png
    Views: 21
    Size: 58.2 KB
    5. San Francisco 1:43.86 Final at 14:49 Start 12:00
    Name: image.png
    Views: 21
    Size: 50.4 KB
    6. Hollywood 1:33.09 Final at 17:28 Start 15:02
    Name: image.png
    Views: 21
    Size: 48.8 KB
    7. S. F. Your 1:28.64 Final at 20:02 Start 17:45
    Name: image.png
    Views: 21
    Size: 61.3 KB
    8. Chinatown EX 1:31.62 Final at 22:40 Start 20:15
    Name: image.png
    Views: 21
    Size: 53.6 KB
    9. Mulholland Dr 1:47.98 Final at Start 22:50
    Name: image.png
    Views: 21
    Size: 55.1 KB




    9 X 1 minute = 9 minutes




    35 + 24 = 59 seconds 1 & 2
    48 + 45 = 93 seconds 3 & 4
    43 + 33 = 76 seconds 5 & 6
    28 + 31 + 47 = 106 seconds 7 & 8 & 9
    59 + 93 = 152 seconds 1,2,3,4
    76 + 106 = 182 seconds 5,6,7,8 & 9
    152 + 182 = 334 seconds
    60 seconds = 1 minute
    334 seconds divided by 60 seconds = 5 minutes with 34 seconds leftover
    5 minutes + 9 minutes = 14 minutes
    34 seconds or 14:34


    1. Central Park 1:35:39 Final at 3:02 Start .28

    2. Detroit 1:24.52 Final at 5:45 Start 3:35

    3. Takayama 1:48.44 Final at 8:43 Start 6:09

    4. Nagano 1:45.43 Final at 11:35 Start 9:04

    5. San Francisco 1:43.86 Final at 14:49 Start 12:00

    6. Hollywood 1:33.09 Final at 17:28 Start 15:02

    7. S. F. Your 1:28.64 Final at 20:02 Start 17:45

    8. Chinatown EX 1:31.62 Final at 22:40 Start 20:15

    9. Mulholland Dr 1:47.98 Final at Start 22:50



    9 X 1 minute = 9 minutes


    35 + 24 = 59 seconds 1 & 2
    48 + 45 = 93 seconds 3 & 4
    43 + 33 = 76 seconds 5 & 6
    28 + 31 + 47 = 106 seconds 7 & 8 & 9
    59 + 93 = 152 seconds 1,2,3,4
    76 + 106 = 182 seconds 5,6,7,8 & 9
    152 + 182 = 334 seconds
    60 seconds = 1 minute
    334 seconds divided by 60 seconds = 5 minutes with 34 seconds leftover
    5 minutes + 9 minutes = 14 minutes
    34 seconds or 14:34
    JJTJohnnyLightning World #1 Racer on Arcade Game Fast & Furious Super Cars 1,872 Match Wins 52Cities
    Thanks Luigi Ruffolo thanked this post
Results 1 to 5 of 5
Join us