Arcade - Fast and Furious Super Cars / Super Cars - Fastest Time to complete Drift Tour - 09:39.0 - Juan Torres

Is this Performance Claim Valid?

    This poll is closed
This poll is closed
  1. Arcade - Fast and Furious Super Cars / Super Cars - Fastest Time to complete Drift Tour - 09:39.0 - Juan Torres

    07-27-2021, 06:23 PM
    vzaar-player


    Fastest Time to complete Drift Tour
    Track
    https://www.twingalaxies.com/scores.php?scores=238789
    Rank
    1
    Rules
    1. The track is called Drift Tour , a player has to complete all 6 tracks in order from:1st Shibuya 2nd Kyoto 3rd Takayama 4th Sado 5th Nagano 6th Shinjuku2. The final Drift Tour race time are calculated by adding all 6 race times together. Only Minutes & Seconds are added together, milliseconds are not counted.3. 1 player only, modifications, transmissions,difficulty, 4 turbo boost 1 at the start, 3 in reserve are allowed. Normal short cuts are ok.4. Start Time can be 80 seconds or less & Check Point Bonus Time can be 30 seconds or less.(They can be verified & seen at the start & during the race. These 2 game settings are the only ones you can see in the race.)5. The player must show enough of the arcade game cabinet to confirm that the correct peripherals like a steering wheel, pedal, and gear stick are being used. Game settings are not required to be seen.6. Glitches, car simulators, use of PC home version, emulators, wall-riding, cheat codes, clipping of the track, illegal short-cuts, or hacking of the original game programming is prohibited.7. Conversion kits are allowed but must be in an arcade game cabinet.
    Submission Message
    Final 6 race times You add all 6 track race times to the final Drift Tour time
    Read Twin Galaxies rule 2
    2. The final Drift Tour race time are calculated by adding all 6 race times together. Only Minutes & Seconds are added together, milliseconds are not counted.

    1. Shibuya 1:34 start :50 on the video
    2. Kyoto 1:32 start 4:30
    3. Takayama 1:54 start 7:30
    4. Sado 1:26 start 10:45
    5. Nagano 1:42 start 13:55
    6. Shinjuku 1:31 start 16:34


    6 race tracks X 1 minute = 6 minutes

    Total seconds
    34 seconds + 32 seconds = 66 seconds
    54 seconds + 26 seconds = 80 seconds
    42 seconds + 31 seconds = 73 seconds


    66 seconds + 80 seconds = 146 seconds
    146 seconds + 73 seconds = 219 seconds
    60 seconds = 1 minute
    3 minutes x 60 = 180 seconds

    219 seconds
    -180 seconds
    39 seconds left over
    3 minutes + 6 minutes = 9 minutes

    Final Drift Tour Time = 9:39.00

  2. 07-27-2021, 06:26 PM
    Voting yes accept all good a ok this time
    TG wr

    Final 6 race times You add all 6 track race times to the final Drift Tour time
    Read Twin Galaxies rule 2

    2. The final Drift Tour race time are calculated by adding all 6 race times together. Only Minutes & Seconds are added together, milliseconds are not counted.


    1. Shibuya 1:34 start :50 on the video
    2. Kyoto 1:32 start 4:30
    3. Takayama 1:54 start 7:30
    4. Sado 1:26 start 10:45
    5. Nagano 1:42 start 13:55
    6. Shinjuku 1:31 start 16:34


    6 race tracks X 1 minute = 6 minutes
    Total seconds
    34 seconds + 32 seconds = 66 seconds
    54 seconds + 26 seconds = 80 seconds
    42 seconds + 31 seconds = 73 seconds


    66 seconds + 80 seconds = 146 seconds
    146 seconds + 73 seconds = 219 seconds
    60 seconds = 1 minute
    3 minutes x 60 = 180 seconds


    219 seconds
    -180 seconds
    39 seconds left over
    3 minutes + 6 minutes = 9 minutes


    Final Drift Tour Time = 9:39.00
    at is the time stamps for final race time, for each of the 6 Drift Tour tracks
    Name:  image.png
Views: 25
Size:  1.01 MB
    JJTJohnnyLightning World #1 Racer on Arcade Game Fast & Furious Super Cars 1,872 Match Wins 52Cities
  3. 07-30-2021, 01:54 PM
    Need more votes here
    All Good A OK Twin Galaxies members to Vote safely.
    The Time stamps and adding of Minutes and Seconds are accurate and Correct

    Twin Galaxies rule 2 states
    2. The final Drift Tour race time are calculated by adding all 6 race times together. Only Minutes & Seconds are added together, milliseconds are not counted.
    JJTJohnnyLightning World #1 Racer on Arcade Game Fast & Furious Super Cars 1,872 Match Wins 52Cities
  4. 07-31-2021, 10:22 PM
    Twin Galaxies members let's vote and get this submission out of the submission que.
    Voting yes accept all good a ok this time

    TG wr

    Final 6 race times You add all 6 track race times to the final Drift Tour time
    Read Twin Galaxies rule 2

    2. The final Drift Tour race time are calculated by adding all 6 race times together. Only Minutes & Seconds are added together, milliseconds are not counted.


    1. Shibuya 1:34
    Starts at :50 on the video

    Final time is at 3:48 on the video
    Race Time is 1:34.41

    2. Kyoto 1:32
    Starts at 4:30 on the video

    Final time is at 10:25 on the video
    Race Time is 1:32.07

    3. Takayama 1:54
    Starts at 7:30
    on the video

    Final time is at 10:25 on the video
    Race Time is 1:54.17

    4. Sado 1:26
    Starts at 10:45
    on the video

    Final time is at 13:05 on the video
    Race Time is 1:26.95

    5. Nagano 1:42
    Starts at 13:55
    on the video

    Final time is at 16:16 on the video
    Race Time is 1:42.95

    6. Shinjuku 1:31
    Starts at 16:34
    on the video

    Final time is at 19:03 on the video
    Race Time is 1:31.94


    6 race tracks X 1 minute = 6 minutes

    Total seconds

    Race Tracks 1-3 34 + 32 + 54 = 120 seconds
    Race Tracks 4-6 26 + 42 + 31 = 99 seconds
    Total seconds 120 seconds + 99 seconds = 219 seconds

    60 seconds = 1 minute
    219 seconds divided by 60 seconds = 3 minutes
    3 X 60 seconds = 180 seconds

    219 seconds - 180 seconds = 39 seconds left-over

    6 minutes + 3 minutes = 9 minutes with 39 seconds left-over

    Final Drift Tour Race Time is 9:39






    66 seconds + 80 seconds = 146 seconds
    146 seconds + 73 seconds = 219 seconds
    60 seconds = 1 minute
    3 minutes x 60 = 180 seconds


    219 seconds
    -180 seconds
    39 seconds left over
    3 minutes + 6 minutes = 9 minutes


    Final Drift Tour Time = 9:39.00
    at is the time stamps for final race time, for each of the 6 Drift Tour tracks
    JJTJohnnyLightning World #1 Racer on Arcade Game Fast & Furious Super Cars 1,872 Match Wins 52Cities
  5. 07-31-2021, 11:05 PM
    Race time is1:56.68 before bonuses

    Air Bonus -1.73 seconds
    Drift Bonus -6.50 seconds
    Flip Bonus -1.50 seconds
    Heli Bonus -3.00 seconds
    Roll Bonus -1.00 seconds

    Total Bonus Times = -13.73 seconds

    1:56.68 1:55.
    13.73
    = 1:42.9
    Name:  image.png
Views: 10
Size:  380.3 KB
    Attached Images Attached Images  
    JJTJohnnyLightning World #1 Racer on Arcade Game Fast & Furious Super Cars 1,872 Match Wins 52Cities
Results 1 to 5 of 5
Join us