timmell's Feed

timmell
01-04-2020 at 12:03 PM
16 Comments
Rate this Entry

Are the video loadings today? For me none of the video load to view

Are the video loadings today? For me none of the videos load to view in TGSAP.

ThanksRogerpoco thanked this post
LikesRogerpoco, ILLSeaBass liked this post
Comments
  1. TB-303's Avatar

    no

  2. Rogerpoco's Avatar

    Same problem, I've mentioned it low profile in a sub or two, but it started yesterday for me.

    Trying to ride it out, I hate clearing my cache and stuff...

    :D

  3. TB-303's Avatar

    likely an issue from Vzaar and not TG

  4. timmell's Avatar

    Quote Originally Posted by TB-303

    likely an issue from Vzaar and not TG


    Maybe we all need to chip in for the custom plan. Maybe the Enterprise plan isn't going to cut it anymore.

    #right2archivevideo

    https://www.dacast.com/live-streaming-pricing-plans/

    https://www.dacast.com/live-streaming-pricing-plans/


  5. timmell's Avatar

    What happens when the Vzaar bill isn't paid?

  6. Ninglendo's Avatar

    Quote Originally Posted by timmell

    What happens when the Vzaar bill isn't paid?

    Then everything people uploaded here is gone. Which is why you should never trust others to keep something for you. I hope everyone that has submitted on this site has backups of everything.
    Likesthegamer1185 liked this post
  7. TB-303's Avatar

    I have YT links of the same vid on all my recent & pending submissions

  8. thegamer1185's Avatar

    Same issue, no videos are even appearing. As of last night I had to open a submission, then have to reload it to get the videos to work. At least now I don't have to do anything because it's impossible to adjudicate. The one thing this site needs to work doesn't now. Back to Youtube submissions??? Worked nicely for me when things didn't work here. We can at least attach a link to youtube for viewing...much better than the current Vzaar video state. I could be wrong.

  9. TB-303's Avatar

    Quote Originally Posted by thegamer1185

    Same issue, no videos are even appearing. As of last night I had to open a submission, then have to reload it to get the videos to work. At least now I don't have to do anything because it's impossible to adjudicate. The one thing this site needs to work doesn't now. Back to Youtube submissions??? Worked nicely for me when things didn't work here. We can at least attach a link to youtube for viewing...much better than the current Vzaar video state. I could be wrong.

    I got 3 runs set as In Process if you need to adjudicate right now

  10. ILLSeaBass's Avatar

    Down here as well... @admin staff @Jace Hall @SincerelyFranny Maybe if we summon the overlords something will be done about it..

    ThanksSincerelyFranny thanked this post
  11. SincerelyFranny's Avatar

    Quote Originally Posted by ILLSeaBass

    Down here as well... @admin staff @Jace Hall @SincerelyFranny Maybe if we summon the overlords something will be done about it..


    I have notified Admin Staff and hopefully we can get it figured out. :(

    LikesILLSeaBass liked this post
  12. Derek's Avatar

    I cleared cache and what not and still no worky :(

  13. SincerelyFranny's Avatar

    The videos seem to be showing up for me now...

    Have they started showing up for anyone else?

    Thanksthegamer1185 thanked this post
  14. thegamer1185's Avatar

    They are showing from my phone now.

    ThanksSincerelyFranny thanked this post
  15. timmell's Avatar

    working now


    ThanksSincerelyFranny thanked this post
  16. Marco1019's Avatar

    They're back up

    ThanksSincerelyFranny thanked this post
Join us